HEIDI KLUM SE ZABAVLJA KRAJ VISA Tjedni najam luksuzne jahte iznosi 4,7 milijuna kuna (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram/Heidi Klum
Nakon napornog pripremanja vjenčanja sa suprugom Tomom Kaulitzom (29), supermodel Heidi Klum (46) provodi se na luksuznoj jahti 'Christina O' kraj Komiže na Visu.

Jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Dugačka je 99 metara i ima 39 članova posade. Tjedni najam ove luksuzne jahte iznosi 4,7 milijuna kuna, piše 24 sata.

Već prethodno vjenčali su se u Los Angelesu u najužem krugu ljudi, a zatim su svadbu upriličili na stometarskoj luksuznoj jahti, na kojoj je svojedobno udala i Jackie Onassis.

Kako je otkrio izvor blizak paru, dan nakon ceremonije, Heidi i Tom su planirali provesti mirno, doručkujući i družeći se s uzvanicima. Ipak, svoje su goste još jednom odlučili počastiti pa su za njih organizirali ručak i druženje. Gosti su do beach bara morali doći brodićima, što je dodatno osiguravalo privatnost. Slavljenička atmosfera nije jenjavala, pa su mnogi i plesali. Nakon ručka, uživali su na plaži. 

 - Heidi je zaljubljena preko ušiju. Tom je savršen za nju. Pravi su par, prave srodne duše - otkrio je izvor blizak paru. 

Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude. 

Popularni Članci