test

Fotograf vjenčanja otkrio detalje koji ukazuju da brak neće potrajati

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IB
Američka TikTokerica Shayla Herrington koju na ovoj popularnoj društvenoj mreži prati 266 tisuća korisnika otkrila je tri stvari koje navodno već na dan vjenčanja ukazuju da je brak osuđen na razvod.

Tri detalja koji upućuju da je brak u opasnosti od prvog dana otkrio joj je iskusni vjenčani fotograf s kojim je surađivala, a koji ih je primjetio tijekom svog dugogodišnjeg staža.

Prema njemu, prvi znak da par vjerojatno neće izdržati je ako jedan od supružnika snimi više od tri fotografije bez svog partnera.

- Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere s više od tri fotografije samo zato da biste mogli dobiti nekoliko više s mamom i tatom - komentirala je TikTokerica.


- Drugi pokazatelj su djeveruše ili prijatelji mladoženje koji izbjegavaju razgovor o supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili bilo što drugo - što ukazuje, objašnjava fotografkinja, da im se supružnik ne sviđa.

Treći pokazatelj da brak neće potrajati koji je navela je kada par provodi više vremena s obitelji i prijateljima nego jedno s drugim tijekom dana, prenosi Večernji list.

Popularni Članci