test

DUBROVKINJA RASTURA U 'MASTERCHEFU' Jelica Boto još jednom oduševila kulinarskim umijećem, u svom timu je žele i Stjepan i Melkior

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U drugom krugu eliminacija najzahtjevnije televizijske kuhinje na svijetu, svi se nadaju prolasku. No pregača u 'Masterchefu' dolazi s određenom cijenom, a to je najbolje kuhanje kandidata u sat vremena sa zadanim namirnicama. Nakon što žiri proba njihovo jelo, trebaju osvojiti barem jednu pregaču kako bi prošli dalje. A ako dobiju veći broj pregača biraju čiju će uzeti, odnosno u čiji će tim ući. U tom je cilju uspjela Dubrovkinja Jelica Boto koja je još jednom oduševila svojim kulinarskim umijećem. 

U tekstu kreativnosti kada su kandidati morali pripremiti jelo od namirnica koje su dobili od žirija, Jelica je još jednom briljirala. Za svoje jelo dobila je dvije pregače od žirija, a u svome timu željeli su je Stjepan Vukadin i Melkior Bašić, ali Jelica je na kraju rekla kako uvijek u životu slijedi intuiciju, pa je za svog mentora odabrala Stjepana u čijem timu nastavlja svoje MasterChef putovanje.

Popularni Članci