test

DUBROVKINJA KOJA JE POBRALA POHVALE U 'SUPERSTARU' Nikolina Družić: Nedostaje mi Dubrovnik i šetnje uz more

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U prošloj epizodi RTL-ovog talent showa 'Superstar' nastupila je i Nikolina Družić, mlada Dubrovkinja koja studira u Zagrebu. Svojom izvedbom pjesme 'Ti me vodi preko voda' koju je posvetila pokojnom nonu, pobrala je pohvale žirija, ali i javnosti te izborila prolazak dalje. Za Dubrovački dnevnik govori o tom iskustvu. 

- Za svoj nastup ste izabrali prilično zahtjevnu pjesmu 'Ti me vodi preko voda' Olivera Dragojevića. Kako je pao izbor baš na tu pjesmu? Koliko dugo ste se pripremali? 

    Nakon prvog slušanja te pjesme, znala sam da to opisuje neko moje sjećanje prema nonu, tako da je odluka bila laka. Pripremala sam se moram priznat jako kratko, svega par puta sam je isprobala jer sam smatrala da kad unesem emociju da će ići samo od sebe te sam dobro procijenila.

- Kazali ste kako ste svoju izvedbu posvetili svom pokojnom djedu. Koja su neka ključna sjećanja koja vas vežu uz njega?

     Moja sjećanja uz njega je cijeli moj život. Od podrške, do odgoja. Kao što sam već i rekla bio mi je poput oca.

- Žiri vam je dodijelio same komplimente. Je li bilo treme? Koji je član žirija na vas ostavio najsnažniji utisak?

      Uvijek ima neke pozitivne treme definitivno. Filip mi je ostavio najsnažniji utisak zbog komentara, jer je opisao upravo ono što sam ja htjela postići.

- No, pohvale nisu pristigle samo od strane žirija nego i publike koja poručuje - izvedba je bila čista emocija! Kakve su reakcije vaše okoline na nastup?

      Od svih silnih poruka koje sam dobila su poruke podrške, pozitivnih komentara, želje za daljnjim uspjehom, tako da mogu reći da sam jako zadovoljna i sretna.

- Kako se dogodila ta ljubav prema glazbi? Imate li neke glazbene uzore, čiji rad cijenite i kako se u toj priči vidite u budućnosti?

       S obzirom da je poprilično cijela obitelj nadarena u pjevanju, mislim da je bilo pitanje vremena kada ću i ja (smijeh). Počela sam negdje s 4,5 godina u Malom raspjevanom Dubrovniku i nastavila u muzičku školu te sam tada svirala violončelo. Definitivno se vidim u glazbi u bilo kojem pogledu, a moj najveći uzor u glazbi je Nina Badrić.

- Da možete odabrati jednu domaću zvijezdu s kojom biste izveli duet, tko bi to bio i zašto? 

     Definitivno Nina jer smatram da odgovora mom glasu njen žanr te bi se vjerujem brzo sklopili glasovi.

- Studirate u Zagrebu. Nedostaje li vam Dubrovnik?

       Naravno da mi nedostaje, pogotovo obitelj. Volim doći čim uhvatim vremena i prošetati se uz more što me jako opušta.

- Hoćete li se vraćati?

     Još je malo prerano za pričati o tome, ovisi o raznim faktorima. Ali voljela bih se vratiti.

- Kako biste, u globalu, opisali vaše iskustvo nastupanja u 'Superstaru'? 

     Definitivno sam stekla prijateljstvo i veliko iskustvo pjevanja u tako velikoj produkciji i veselim se daljnjim ishodima showa.

Popularni Članci