test

DOZNAJEMO Romin nogometaš Edin Džeko otvara restoran u Dubrovniku, evo i gdje

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: , Grgo Jelavić/Pixsell
Napadač talijanske Rome i bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko pred potpisom je ugovora za najam poslovnog prostora u Dubrovniku u kojem bi već ovo ljeto radio restoran.

Kako doznajemo, radi se o poslovnom prostoru u Ulici Đela Jusića, bivšoj Hvarskoj ulici.

Budući ugostiteljski objekt je na elitnom dijelu grada, na Pločama. Prostor je to u kojem je nekoliko godina bio ugledni Takenoko, japanski restoran uglednog ugostitelja Tomislava Đačića. Navedeni restoran je prije dvije godine u tajnosti cijeloga zakupio Džekov rival iz Juventusa, Cristiano Ronaldo koji tada nije krio zadovoljstvo uslugom tog japanskog restorana. Sam Džeko je vezan za Dubrovnik i privatno i poslovno. Prije šest godina kupio je vilu u Lapadu pokraj zemljišta svog suigrača i kapetana iz reprezentacije Emira Spahića, a sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem je prije dvije godine krenuo u ugostiteljske vode otvorivši kafić u Lapadskim dvorima. U ljetnim pauzama u stanci od nogometa Džeko ljeto provodi u Dubrovniku na jednoj od dubrovačkih plaža.

Kako Dubrovački dnevnik doznaje, i u ovom poslovnom pothvatu Džeko će imati partnera. Radi se također o njegovom prijatelju Arminu Hadžiću koji nekoliko metara dalje na Pločama već drži ugostiteljski objekt Wok bar Snogu, ali i istoimene Wok barove u Sarajevu i Zagrebu. 

Popularni Članci