Zanosna plavuša probija led, a nakon nje stiže čak sedam mušketira

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Revelin
Zanosna plavuša probija led, a nakon nje stiže čak sedam mušketira.

Nakon uspješne ljetne sezone u klubu Revelin slijedi pretežno topla zima uz povremene mega spektakle. Zanosna plavuša probija led, a nakon nje dolazi čak sedam mušketira.

Sve goste željne dobrog provoda zasigurno će obradovati vijest kako će ove zime imati priliku uživati u bezvremenskim hitovima Crne Udovice, Magazina, Bajage, Željka Bebeka, Željka Joksimovića, Jole i mnogih drugih.

U studenom, točnije 9.11. u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku i Studentskim zborom  organizira se velika brucošijada na kojoj će publiku zabavljati grupa Magazin. Odmah idući vikend na rasporedu je još jedan veliki koncert, a tko je u pitanju doznajte na službenoj Facebook stranici kluba Revelin. Veliko iznenađenje koje će privući brojne goste iz cijele regije zakazano je za  30.11., kada u Dubrovnik stižu Bajaga i Instruktori. 

Prosinac u jednom od najboljih svjetskih klubova izgleda jako primamljivo. Na Božić nastupa Željko Bebek, a dva dana prije SIlvestrova, 30.12. sada već tradicionalno će svoj koncert održati Željko Joksimović. Puni program za doček Nove godine u Revelinu će biti uskoro objavljen. 

Prvi koncert u Novoj godini zakazan je na sv. Vlaha kada nastupa kultni dubrovački bend – Crna Udovica. Očekuju vas brojna gostovanja u 2020. a sav program dostupan je na društvenim mrežama kluba Revelin. 

Popularni Članci