test

Bacchus Bistro: Mediteranska oaza odlične hrane, vrhunskog pića i opuštanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Bacchusu uživajte u kulinarskoj kulturi s naglaskom na kvalitetne i svježe namirnice te najboljoj ponudi hrvatskih vina.

Nezaobilazna točka ugostiteljske ponude u Dubrovniku, Bacchus Bistro je dom odlične hrane, vrhunskog pića i opuštanja. Savršeno mjesto za brunch ili druženje uz izvrsno vino i ukusni pjat, Bacchus Bistro je autentična urbana mediteranska oaza, koju lokalni stanovnici rado i redovno pohode.

 Smješten u Lapadu, Bacchus Bistro je hommage urbanom karakteru Dubrovnika i njegovim stanovnicima koji su majstori u kombiniranju rada i obveza s opuštanjem i zabavom. Nenametljiva, a ipak elegantna atmosfera velikog dnevnog boravka na otvorenom učinila je Bacchus Bistro mjestom gdje se prijatelji rado okupljaju i opuštaju, u svako doba dana ili večeri.

jj

Sve u svemu, Bacchus Bistro je utjelovljenje mediteranskog načina života, mjesto gdje ljudi dijele obroke, nazdravljaju, smiju se i uživaju u jednostavnim, a ipak bezvremenskim trenutcima u dobrom društvu.

U Bacchusu je kulinarska kultura dostupna svima, s naglaskom na najkvalitetnije kvalitetne i svježe lokalne namirnice. Crpeći iz vrela bogate kulinarske tradicije dubrovačkog područja, jelovnik prati sezonske promjene, uvijek i prije svega vođen dostupnim svježim sastojcima. Cilj  je proizvesti vrhunski kulinarski užitak što ga pružaju jednostavni i hranjivi obroci, nezaboravni kao i sam Dubrovnik.

jj

Bacchusov jelovnik u osnovi je mediteranski nudeći Bruschete, bakalar, kozice taggliatu,dok naša specifična fuzija domaće i japanske kuhinje nudi očaravajuće bogatstvo okusa u jelima kao što su tuna avocado tartare, tuna tataki, gyoze i ebi fry. Osim specijaliteta kuće, Bacchus Bruncha, posjetitelji mogu birati između više ukusnih predjela. Iz ponude vrijedi izdvojiti Koze i ovce Dida Bože, selekciju kozjih i ovčjih sireva uz smokvin džem, pečene masline i orahe. Tu su i Tri hrvatska praščića koja uključuju dalmatinski pršut, slavonsku crnu svinju i istarski lardo. Jelovnik nudi jela za ama baš svaki dio dana, od bogatih zapečenih bruschetta, preko niza svježih sezonskih salata, steaka odležane govedine, slastica i ostalih ukusnih zalogajčića.

Spravljeni s puno ljubavi, Bacchus pjati su prava eksplozija okusa, dostojna izvrsnih hrvatskih vina. Vinska lista broji preko stotinu etiketa isključivo hrvatskih vina, uz najistančaniju ponudu orange vina. Slaveći tisućljetnu hrvatsku tradiciju, uz bogatu vinsku kartu povremeno možete uživati i u vinskim večerima na kojima se predstavljaju manje poznate ili još neotkrivene izvrsne domaće vinare.

jj

Bacchus Bistro svako wine & dine iskustvo pretvara u neočekivano čudesno putovanje za nepce. Od ukusnih podnevnih bruncheva do nezaboravnog večernjeg druženja uz izvrsnu hranu i vino, urbano a opet stilski uređen prostro, Bacchus Bistro je dom jedinstvenih doživljaja, pravi dragulj Lapada.

Sve dodatne informacije i rezervacije dostupne su na kontakt: 020 209 157 ili na e mail: info@bacchusbistro.com

www.bistrobacchus.com

Bacchus Bistro možete zapratiti na društvenoj mreži Facebook i Insragram

Popularni Članci