test

FOTOGALERIJA Svečanom promocijom 152 magistra struke i stručna specijalista okrunila su svoje obrazovanje

Autor:dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petra Srebrović

Svečana promocija završenih studenata diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličena je danas ispred Studentskog doma.

Održana je svečana promocija magistara struke/stručnih specijalista Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju te Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno su danas promovirana 344 studenta, a od kojih 152 magistra struke/stručna specijalista i 192 prvostupnika. Na svečanim promocijama podijeljene su i Rektorove nagrade, a najbolji studenti nagrađeni su i diplomama cum laude i summa cum laude.

Rektorove nagrade za akademsku 2020./2021. godinu na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku dobili su Mateo Kušić za najbolji uspjeh na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Marin Milinković za najbolji uspjeh na Pomorskom odjelu, Jure Pirjać za najbolji uspjeh na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Blaž Briški za najbolji uspjeh na Odjelu za primijenjenu ekologiju, Lina Šagi za najbolji uspjeh na Odjelu za komunikologiju, Ira Fabrio i Ema Thür  za najbolji uspjeh na Odjelu za umjetnost i restauraciju te Đivo Testen za najbolji uspjeh na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana. Rektorova nagrada za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja u akademskoj 2020./2021. dodijeljena je Toniju Juriću, studentu II. godine diplomskog sveučilišnog studija Mediji na Odjelu za komunikologiju.