test

NEKA BUDE MIRNA NOĆ ZA ONE KOJI RADE Dobroslavić i Franković obišli žurne službe

Autor:dubrovackidnevnik.hr

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišli su žurne službe u Dubrovniku. U znak zahvale za sve napore u borbi protiv pandemije, ali i sve druge interventne situacije kroz proteklu godinu, župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković obišli su HRT centar Dubrovnik, Zavod za hitnu medicinu, Opću bolnicu Dubrovnik, prostore HGSS-a, Centra 112, Plovputa, Crvenog križa, Lučke kapetanije, Policijsku upravu Dubrovačko-neretvansku, Postaju prometne policije Dubrovnik kao i Javnu vatrogasnu postrojbu “Dubrovački vatrogasci”, gdje su zatekli i mlade kolendare.

Poštivajući epidemiološke mjere župan i gradonačelnik pozdravili su čelnike i dežurne osobe ispred prostorija žurnih službi.

”Svake godine obilazimo službe koji rade svoj posao i na usluzi su građanima kako bi proslava novogodišnje večeri protekla u najboljem redu. To je čin zahvale i priznanja, ali i podsjećanje da postoje oni koji rade dok se drugi opuštaju. Činjenica je da ni ove godine neće biti velikog opuštanja, pa i ovom prigodom apeliramo na sve da se pridržavaju mjera Stožera. Svi se nadamo da će i u nastavku ove večeri sve proteći bez poteškoća”, rekao je župan Dobroslavić.

Uz čestitke za nadolazeću novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu i ove 2021. godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2022. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

Djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provest će na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i gostiju Grada.