Poliklinika Marin Med prva u Hrvatskoj napravila jedinstvenu aplikaciju za prijavu na testiranje na virus COVID 19

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pandemija koronavirusa ograničila je uvelike način putovanja.

Kako bi se što prije prilagodili novim trendovima, ponajprije kada je u pitanju turizam i neophodni anticovid testovi, Poliklinika Marin Med osmislila je, i prva u Hrvatskoj napravila jedinstvenu aplikaciju za prijavu na testiranje na virus COVID 19 – fit4traveldubrovnik.

Time je uvelike olakšano te ubrzano procesuiranje  svih zainteresiranih koji trebaju obaviti testiranje na virus COVID 19 kako bi za potrebe putovanja ,rada ili druge vrste okupljanja, dokazali da nisu zaraženi virusom.

Jedina aplikacija ovakve vrste u Hrvatskoj fit4traveldubrovnik omogućuje turistima, ali i domaćim, brzu i efikasnu online prijavu, odabir mjesta testiranja te plaćanje, a svi rezultati testiranja gotovi su u roku od 24 sata i dolaze na korisnikov email.

Kako aplikaciju fit4traveldubrovnik najviše koriste upravo dubrovački turisti, za potrebe testiranja Poliklinika Marin Med postavila je mobilno mjesto za testiranje ispred zgrade Grawe, upravo po uzoru na punktove za testiranje u velikim europskim središtima.

- Sa dolaskom sezone imamo sve više turista koji dolaze na testiranje pred povratak svojim kućama. Kako bi rasteretili samu Polikliniku i ulazak u zgradu Grawe te istodobno osigurali sigurnije okruženje svima, omogućili smo testiranje na otvorenom.  Mobilni punkt uređen je prema svim internacionalnim standardima i po ugledu, na preporuku i  uz standard velikih svjetskih gradova. – kazao je ravnatelj Poliklinike Marin Med dr. Rikard Lenz.

Testiranje na otvorenom privremeno je omogućeno zahvaljujući razumijevanju tvrtke Grawe koja je svjesna potrebe zaštite javnog zdravlja. Obzirom da se kompletan servis – prije i poslije testiranja- odvija putem weba i aplikacije, zadržavanje testiranih na punktu mjeri se doslovno u sekundama- do jedne minute.- zaključio dr. Rikard Lenz.

Popularni Članci