ZAHVALILI DUBROVNIKU NA HRVATSKOM! Carnival Cruise: Veliko 'hvala' prekrasnom gradu što nam je pomogao da pomorce vratimo doma!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: I.B.
Carnival Cruise Line zahvalio je Gradu Dubrovniku zbog toga što je primio gotovo tri tisuće Carnivalovih članova posade koji su se potom vratili u svoje države, a prethodno su tjednima odnosno mjesecima zbog korona krize plovili morima. 

Christine Duffy, predsjednica kompanije, kazala je kako srećom Carnival ima sjajne partnere diljem cijelog svijeta te kako joj je drago što je kao prijatelje prepoznala i Lučku upravu Dubrovnik.

Na njihovoj stranici je objavljeno kako su kruzeri Carnival Magic i Carnival Breeze primljeni u Luku Dubrovnik te kako je u uspješnoj operaciji osiguran povratak domovima za tri tisuće članova posade. Pohvalili su pri tom nastojanja zaposlenika nadležnih službi u Hrvatskoj, ali i u susjednim zemljama, prije svega BiH, Srbiji, Crnoj Gori da se posada autobusima vrati doma. Kako kažu, za ostatak je Carnival osigurao letove za druge europske zemlje, pa i za Aziju.

CCL je tako pohvalio 'brojne vladine agencije, privatne operatere i lokalne pomorske partnere koji su odigrali tako važnu ulogu u misiji'.

Duffy je dodala kako Carnival ne može dočekati da se vrati u Dubrovnik, kada krstarenja ponovno budu moguća, kako bi doveli svoje brodove, posadu i goste u, kako su opisali, prekrasan grad. CCL je uputio zahvalu na hrvatskom jeziku te su Dubrovniku poručili - hvala!

Popularni Članci