VODIČ KROZ ADVENT Sunset Beach učinio je Uvalu omiljenim mjestom blagdanskog okupljanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Na sedam kućica donose dašak tradicije i modernosti, pa će tako nuditi i sushi

U Sunsetu po prvi put oganiziraju svoj Advent koji će krasiti pravi blagdanski ugođaj uz puno događanja, prigodnih programa, dobre zabave i animacije za djecu, ali i roditelje. 

Uvala Lapad je nesumnjivo prvi izbor većine Dubrovčana za obiteljska druženja, a sada će u blagdansko doba imati još ljepši ugođaj i veći izbor događaja za sebe, obitelj, djecu, mlade, a i one nešto starije.

Sunset će tako u suradnji s Upravnim odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo pripremiti lutkarske predstave, dječju zmajadu, regatu jedrilica na daljinski, dronove na daljinski, radionice izrađivanja božićnih ukrasa, a to je samo dio programa koji su pripremili za naše najmlađe.  

Sunset Advent čini sedam različitih kućica, od čega je pet ugostiteljskih i dvije trgovačke. Ponuda je uistinu raznovrsna, od tradicionalne hrane do sushija. 

„Vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe. Ono o čemu smo posebno vodili računa jest da naglasak bude na hrvatskim i autohtonim proizvodima, ali i da bude svega onoga što se najviše traži za vrijeme blagdana i darivanja“, poručili su iz Sunset Beacha.

Popularni Članci