STIGAO NA KALAMOTU Dubrovčani sa skuterima ispratili Ribafisha na avanturu života (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zagrebački novinar i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish danas je u jutarnjim satima sa Sunset Beacha Dubrovnik započeo jedinstveni projekt RokOtok, u spomen na tragično preminulog dvanaestogodišnjeg sina Roka. 

Prvu etapu plivačko-edukativne avanture čini područje južnodalmatinskih otoka, a prva stanica je Kalamota gdje je Ribafish stigao nakon četiri kilometra plivanja. U ovom projektu su mu se pridružili brojni dubrovački roditelji s djecom koji su ga danas ispratili na plaži u Uvali, a s njim su plivali članovi Triatlon kluba Dubrovnik, vaterpolist Miho Bošković, političar Željko Raguž, dok su cijeli projekt nadgledali mladi iz dubrovačkog Crvenog križa.

Poseban trenutak je bila pratnja Dubrovčana sa šest skutera što su organizirali iz tvrtke Bellus, koncesionara sa hotela Palace i Neptun, koji su cijelim putem bodrili Jakopovića kao i drugi građani s barkama.

"Prije samo dva i pol mjeseca, sve se ovo činilo poput još jednog sna. No, ovaj se ostvario. Plivam. I moj Rok, moje sve, u svakom je zamahu uz mene. Rockatansky, tata te voli najviše na svijetu! Hvala vam dobri ljudi!", objavio je na svom Facebook profilu Ribafish kada je stigao na Kalamotu.

PREDIVNA AVANTURA POČELA IZ DUBROVNIKA Ribafish zaplivao RokOtok: Treba više skakati i vrludati, a manje biti zarobljen uz ekrane (FOTO)

Popularni Članci