STEAKHOUSE LINĐO Gastro užitak koji se pamti oduševit će vaša osjetila
Steakhouse Linđo otvorio je vrata svim ljubiteljima odreska, specijaliteta svjetskog glasa koje se priprema samo od najboljeg mesa. Za godišnjice, intimne večere i obiteljska druženja steak je izbor koji se pamti.
Odrezak je jedno od najpopularnijih jela zbog pripreme koja ističe samo ono najbolje od mesa i začina. Novootvorenom restoranu na Babinom Kuku dugogodišnje iskustvo rada s ponajboljim chefovima osiguralo je da svaki od nekoliko različitih stakeova bude nezaboravan.
Gurmani će uživati u rumpsteak sa žara u Madeira umaku, jedinstvenom junećem tenderioinu u umaku od tartufa, telećem T-bone odresku, janjećim kotletima.
Za ljubitelje morskih specijaliteta tu su i steak od lososa s rižotom od kopra, odrezak tune u umaku od dingača, tartar od svježe tune, riblja juha s rakovima i školjkama, organska salata s plodovima mora, arborio rižot s repovima od velikih kozica, svježi filet brancina s umakom od rakova.
Za kraj, čokoladna vizija, kolač od sira, dnevni svježi kolač nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Za najmlađe je pripremljen posebni meni - riba ili meso s kolačem.
Na bogatoj i raznovrsnoj karti vina nalaze se desertna, rose i pjenušava vina te vina na čaše.
Također možete kušati svijetla i tamna piva.
Steak House Linđo mislio je i na vegetarijanski meni koji se sastoji od tri složena jela od organskog povrća, a tu je i veliki izbor salata.
Jedinstveni ugođaj i neponovljivi okusi svakog pjata oduševit će sva vaša osjetila.
Radno vrijeme restorana Steakhouse Linđo je od 16 do 24 sata. Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se javiti na + 385 99 6238841. Posjetite i Facebook stranicu Steakhousea Linđo.
Steak House Linđo vratit će Dubrovčane i njihove goste na Mali Stradun!