OTVORENJE POD MASKAMA Svečanošću i službeno počeo s radom Centar za mlade Dubrovnik (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Otvoren je Centar za mlade Dubrovnik. Prostorije Centra nalaze se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a, na prvom katu zgrade autobusnog kolodvora.

Otvorenje je održano u sklopu programa obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

Uz samo otvorenje održana je prezentacija o organizaciji Centra za mlade Dubrovnik, udrugama članicama, sadržaju i budućoj viziji. 

Udruge članice su Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

Održan je i Dan otvorenih vrata gdje su predstavnici udruga predstavili svoj rad, projekte i aktivnosti. Danas su održane i dvije radionice, jedna "Ponos i predrasude" o ljudskim pravima u organizaciji Udruge Bonsai te radionica 3D crtanja Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Otvaranju je nazočila zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, predstavnici Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, Luke Dubrovnik, Lučke uprave Dubrovnik te brojni drugi uzvanici.

Dodijeljene su zahvalnice svima zaslužnima za ovaj projekt.

Popularni Članci