NOVE EKSKLUZIVE, ANALIZE, RAZGOVORI... Izašao je novi broj naše novine, provjerite što vas sve čeka

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tjednik Dubrovački dnevnik Petkom i danas možete besplatno preuzeti u butigama i na kioscima.

Svoj besplatni primjerak uzmite u butigama PEMO, DB KANTUN (Brbora), Studenac, Tommy, Lidl, Mini market Hladnica, Mini market Prima (Zvono), Grkeš Mokošica i Tisak trafikama.

Bavarski kralj narodnjačkih klubova i šef minhenskog HDZ-a gradi zgradu na parkiralištu nebodera u Lapadu. Građani ostaju bez parkinga. Provjerili smo detalje.

Povodom obljetnice Dana dubrovačkih branitelja i 6. prosinca razgovarali smo s ratnim fotoreporterima Željkom Šoletićem i Božom Gjukićem. ''Teško je bilo snimati taj nivo razaranja.."

Razvoj golf tužio Grad Dubrovnik jer mu je prodao zemljište koje je zapravo državno. Donosimo detalje kako je moguće da je došlo do ovakvog pravnog propusta.

S arhitektom Stjepom Butjerom, iza kojega je više od 50 godina karijere, razgovarali smo o prostornom planiranju dubrovačkog kraja, urbanističkom i održivom razvoju. ''Politike se mijenaju, a prostor ostaje i trpi sve promjene''.

Donosimo reakcije dubrovačkih gospodarstvenika na Vladine mjere, kao i njihove prijedloge za spas gospodarstva: ''Novac nam je trebao jučer, a za neke će već sutra biti prekasno''.

Pročitajte razgovor s Giovannom Kličan, čija je nova samostalna izložba otvorena ovoga tjedna. ''Nisam završila akademiju jer sam se jako zaljubila''

Završila je sezona gripe na južnoj hemisferi, a mi smo provjerili gdje je nestala ova bolest

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Dženita Lazarević iz Udruge Poseban prijatelj predlaže što sve Grad Dubrovnik, ali i svi mi kao društvo možemo napraviti za izjednačavanje statusa osoba s invaliditetom i djece s poteškoćama u razvoju.

Gospar Ivo Bratičević u svojoj rubrici o Moru i brodovima donosi intrigantnu priču o sudbini cara Maksimilijana, njegove ljubavi prema Lokrumu, s kojega su ispaljeni počasni plotuni prema fregati Novara koja je prevozila njegovo tijelo. Podsjetite se priče o njegovu usponu i padu.

Ove i još više tema pročitajte u tiskanom izdanju 'Dubrovački dnevnik petkom'. 

Tisak je i dalje dobra platforma, uz portal, da i oglasi dođu do različitih generacija i ljudi, zato vaše male oglase slobodno šaljite na adresu oglasi@dubrovackidnevnik.hr.

Za sve informacije o oglašavanju budite slobodni obratiti se na adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr, a za teme i sadržaj na redakcija@dubrovackidnevnik.hr ili urednica@dubrovackidnevnik.hr. 

Popularni Članci