POLICAJCI HTJELI ZATVORITI KAFIĆ, GOSTI POLUDJELI Kazin u Gradu, vrijeđali policajce, petorica završila u policiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Incident u jednom ugostiteljskom objektu u Gradu dogodio se u noći s petka na subotu prilikom čega je dio gostiju vrijeđao policijske službenike jer su htjeli zatvoriti objekt koji je radio izvan dopuštenog vremena. Informaciju su za Dubrovački dnevnik potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

"Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su u subotu, 21. studenog, nešto prije jedan sat, utvrdili da ugostiteljski objekt u zoni stare gradske jezgre posluje izvan radnog vremena, odnosno suprotno Odluci o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata prema kojoj  su ugostiteljski objekti smjeli poslovati do 24 sata, a o čemu je policija izvijestila Državni inspektorat kako bi prema odgovornoj osobi poduzeli mjere iz svoje nadležnosti.

Prilikom navedene intervencije došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane gostiju navedenog ugostiteljskog objekta koji su vikali pogrdne riječi na policijske službenike, revoltirani zbog njihovog postupanja.

Radi se o pet osoba koje su dovedene u prostorije policije  i koji su sljedeće jutro, uz optužni prijedlog, odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku gdje je odlučeno da će se prekršajni postupak protiv njih nastaviti u redovnoj zakonskoj proceduri," stoji u odgovoru policije. 

Fotografija je ilustrativne prirode i ne predstavlja mjesto događaja. 

Popularni Članci