'DUGOPRSTIĆI' U AKCIJI Policija uspješno riješila tri slučaja krađe

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, razriješena su dva kaznena djela krađe.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da su dvije muške osobe u dobi od 48 i 45 godina, početkom kolovoza prošle godine, iz trgovine na području Dubrovnika, iskoristivši nepažnju blagajnice, otuđili novčani iznos od gotovo 15 tisuća kuna. Također se sumnjiče da su istog dana iz druge trgovine, koja se također nalazi na području Dubrovnika, iz registar kase otuđili novčani iznos od 2.100 kuna.  

Osumnjičeni dvojac je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 20-godišnjak se sumnjiči da je tijekom ranih jutarnjih sati 21. prosinca prošle godine, u noćnom klubu na području Dubrovnika, 28-godišnjaku otuđio mobilni uređaj, novac i ključeve od stana, oštetivši ga za novčani iznos od 10 tisuća kuna.

Osumnjičeni 20-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Popularni Članci