I Rađa prokomentirao Dubrovčanina: Čuvam poruku koju sam poslao Hezonji, za svaki slučaj!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot YouTube
NAKON što je Veljko Mršić za Index poručio kako Marija Hezonju više neće zvati u reprezentaciju, sada su za komentar nazvali još jednu legendu hrvatske košarke, predsjednika stručnog savjeta HKS-a Dina Rađu.

Podsjetimo, Hezonja je javnost ponovno zainteresirao nakon svoje objave na Instagramu. Ondje je odgovarao na pitanja fanova, a jednog od njih je zanimalo zašto Hezonja ne igra za Hrvatsku, na što je Dubrovčanin odgovorio:

"Zato što sam umoran i ne da mi se."

Hezonja je najvjerojatnije bio sarkastičan jer su to razlozi koje navijači hrvatske košarkaške reprezentacije najčešće pretpostave kada netko odbije igrati za reprezentaciju, piše Index

Unatoč mogućem sarkazmu, Rađa vjeruje kako Hezonja to ozbiljno misli.

"To je problem s kojim se mi dugo borimo. Imaš ljude kao recimo Bojana Bogdanovića kod kojeg nikada nije bilo upitno igranje za reprezentaciju, iako ima 10 puta veću minutažu i status od Hezonje. Imaš čovjeka poput Hrvoja Perića koji dolazi kada nema većine igrača, nikad mu nije bio problem odazvati se, a onda s druge strane su takvi likovi kojima se ne da igrati za reprezentaciju. Njegova izjava govori sama za sebe. Mislim da reprezentacija treba biti svetinja. Tu priče za mene prestaju. Može on biti sarkastičan, ali to što je napisao je istina", rekao je Rađa i otkrio koliko puta su zvali Hezonju u reprezentaciju.

"Sto puta smo ga zvali, ja osobno nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopće nije udostojio odgovoriti. I dalje čuvam tu poruku, da ne bi bilo da nije tako i da nije istina, čuvam tu poruku za svaki slučaj."

Popularni Članci