GOTOV ŽUPA OPEN 2020 Evo tko su najbolji (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Udruga mladih Ponat je jučer uspješno završila Župa Open 2020, turnir u tenisu koji je u suradnji s hotelom Sheraton i Tenis Klubom Župa organizirala na terenima hotela Sheraton u Srebrenom.

Pobjedu u napetom finalu je odnio Lovro Krilanović pobjedom protiv Antonia Doktora 7:6, 3:6, 6:4.  Treće mjesto osvojio je Pero Stanoš koji je u tri seta pobijedio Ivana Matića. Nagrade najboljima su uručili  predsjednik Zajednice sportova općine Župa Dubrovačka Ivica Cumeljan  i direktor hotela Sheraton Ivan Gregorović.

- Turnir je prošao skoro bez problema, kriza s koronom nas je natjerala na prekid, ali nastavljen je čim su se tereni otvorili. Da nije bilo krize i posljedično mjera opreza i socijalnih distanci, smatram da bi mečevi privukli puno ljudi i sami događaj bi dobio puno više na važnosti. Htio bi istaknuti neočekivano ogroman interes koji je vladao za turnir, budući da se 20 mjesta popunilo prvi dan prijava. S obzirom na razinu zainteresiranosti, nadam se da će Župa Open postati tradicija, a i slobodno mogu najaviti slične događaje ubrzo - rekao je Toni Benić iz Udruge mladih Ponat.

"Udruga mladih Ponat zahvaljuje se Tenis klubu Župa na teniskim rekvizitima, hotelu Sheraton na ustupljenim terenima, zajednici sportova na pomoći pri organizaciji turnira, te restoranu Tutto Bene u Srebrenom na poklon bonovima." - piše u priopćenju udruge Ponat.

Popularni Članci