test

OSTALO JE I VIŠKA! U akciji '24 sata bez kompromisa' prikupljen novac za CTG uređaj za OB Dubrovnik, organizatori poručili: "Ljudi, vi ste nestvarni!"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iznos od preko 69 tisuća kuna prikupljen je u humanitarnoj akciji '24 sata bez kompromisa' u organizaciji Maje i Mirka Andrića, vlasnika konobe Veranda, koji svake godine pomažu odjelima Opće bolnice Dubrovnik koji su posvećeni liječenju djece. 

"Ma vi ste nestvarni, iznos od 15.438,81kn se nalazi na računu Humanitarne udruge Saudade.

Ukupno smo u ovoj akciji skupili 69.796,81kn 

Za kupovinu CTG uređaja, koji je potreban Općoj bolnici Dubrovnik je 51 tisuća kuna. Ostatak novaca bismo donirali, javimo vam sve o našim idejama i novostima.

Ljudi, hvala vam još jednom, napravili ste čudesno nešto.

Želimo vam ovih dana još detalja objaviti i napisati vezano za naše donatore i ljude iz sjene kojima smo također jako, jako zahvalni.

Oni koji se ne vole eksponirati ,a tu su uz nas svake godine. Želimo vam sve prenijeti, uključiti u sve, jer vi ste ovo omogućili i ostvarili. Ovo je vaša akcija. I hvala vam na tome.

Hvala što zajedno stvaramo predivne uspomene, hvala što zajedno stvaramo mali/veliki krug velikih ljudi," objavili su iz Konobe Veranda. 

Popularni Članci