test

Iscurili bomba detalji Mamićeve romanse, objavljena i njihova zajednička fotografija

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Denis Kapetanovic/ Pixsell/Instagram
Već se neko vrijeme šuška kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu srodnu dušu Jelenu Planinić iz Ljubuškog, te da bi se uskoro trebali vjenčati. 

Cijelu priču izjavom je pokrenuo aktualni trener i sportski direktor Dinama, Ante Čačić, koji je ustvrdio: "Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", rekao je Čačić te pokrenuo lavinu.

Kako piše Story, krenulo je još prije tri godine, dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tada se nije ni pretpostavljalo da su u vezi, jer je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić, s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

Jelena je bila udana za Hercegovca Dadu Planinića i nisu imali djece. Jelena je zadržala prezime bivšeg muža. O njemu se još zna da je suvlasnik lanca trgovina odjećom, uključujući trgovački centar u blizini Međugorja "Park & Shop". Jelena nema puno informacija o sebi na društvenim mrežama. Na LinkedInu piše da je u prošlosti radila kao recepcionarka, a pretpostavlja se da je riječ upravo o tvrtki bivšeg muža i njegove rodbine, donosi Net.hr.

Objavljena je i prva zajednička fotografija Zdravka Mamića i 30-godišnje Hercegovke. Fotografija koju je objavio jedan lokalni portal je, čini se, nastala na jednom eventu i možete je pogledati OVDJE

Popularni Članci