test

Fani Stipković i zaručnik, legenda Real Madrida došli su u Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram screenshot
Fani Stipković svog partnera Fernanda Hierru opet je dovela u Hrvatsku, a nakon Korčule borave u Dubrovniku.

Novinarka Fani Stipković zaručena je za bivšeg nogometaša Real Madrida, Fernanda Hierru.

Atraktivna plavuša svog odabranika opet je dovela u Hrvatsku. Poslije Korčule i Splita, pokazala mu je Dubrovnik. 

Na Instagram storiju Fani je objavila kako poziraju s prijateljima na Stradunu. Za tu prigodu odjenula je kratku bijelu haljinicu i srebrne sandale te tako istaknula svoju istreniranu figuru i duge vitke noge. Fernando je na sebi imao bijelu košulju, kratke hlače i espadrile. Svi četvero pozirali su veselo i zagrljeno na fotografiji.

Potom je objavila na slijedećem storiju fotku s broda, a plovili su prema Moro Beach Stupe gdje su nedavno odmarali i nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić sa svojim obiteljima.

Hierra je podijelio na storiju fotografiju hrvatske zastave te napisao:

"Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šuška i kako su zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis, piše Dnevnik.

Popularni Članci