NATJEČAJ ZA DIREKTORA AERODROMA CRNE GORE Tolić: "Mislim da sam uspješno vodio mediteransku zračnu luku, a bio bi mi veliki izazov voditi dva aerodroma odjednom"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Bivši direktor dubrovačke zračne luke Roko Tolić potvrdio je za Dubrovački dnevnik prijavu na natječaj za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, koji upravljaju aerodromima u Podgorici i Tivtu. 

Kako pišu crnogorski mediji, među devet prijava, Tolić je najozbiljniji kandidat. 

"To da sam najozbiljniji kandidat, to su napisali mediji. Svoje mišljenje o tome će dati board direktora koji o tome odlučuju, mislim da je konkurencija prilično jaka jer je natječaj međunarodni. Ja sam se prijavio jer mislim da sam uspješno vodio jednu mediteransku, sasvim znakovitu zračnu luku i imam dobre reference. A nakon što sam skoro devet godina vodio jedan aerodrom, bio bi veliki izazov voditi dva aerodroma odjednom i to je razlog zašto sam se javio na natječaj", kazao je Tolić i naglasio da je nezahvalno bilo što komentirati do samog izbora direktora. 

"Ja nemam tamo ni tatu, mamu, obitelj, ni stranku, nikoga, samo sebe i svoje reference. Prvi korak je imati razgovor s Povjerenstvom koje bira direktora, pa ćemo vidjeti. Vjerujem da ću ostaviti dobar dojam, ali to je sve na onima koji odlučuju. Prijavio sam se na natječaj koji je u svakom slučaju izazovan i dobra je okolnost da je ipak u susjedstvu. Sve druge ponude za posao koje sam imao su bile kudikamo dalje od Grada, a ja baš i ne bih išao daleko. Uostalom, obitelj mi je tu, imam još uvijek jedno malo dijete koje ide tu u školu, ne bi se odvajao od obitelji i išao predaleko", zaključio je Tolić. 

Popularni Članci